تاريخ کشاورزي در مصر از زير خاک بيرون کشيده شد

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، به گفته محققين، کشاورزي در مصر سابقه طولاني دارد اما کشاورزان ساکن در کنار رودخانه نيل اغلب زمين‌هاي خود را به علت سيلاب‌هاي ادواري و تغييرات مداوم بستر رودخانه از دست مي‌دادند درحالي که اين دهکده کشف شده که \"فايوم\" نام دارد و در 50 مايلي جنوب شرقي قاهره قرار دارد از اين بلايا در امان بوده است.

مليندا زدر باستان‌شناس مؤسسه موزه ملي تاريخ طبيعي گفت: اين منطقه شمايي کلي از نحوه زندگي را به ما نشان مي‌دهد.

وي افزود: ما مي‌توانيم ادعا کنيم که بيشتر از گمانه‌هاي ديگران به نتايجي عظيم دست يافته‌ايم.

اما قدمت کاوش اين دهکده به سال 1920 برمي‌گردد که توسط باستان‌شناسي به نام تامسون انجام شد ولي نه او و نه ديگر محققان آن دوره نتوانسته بودند هيچ نشانه‌اي از سکونت دائمي در اين منطقه را پيدا کنند دانشمندان حدس مي‌زنند که اين منطقه يک محل ييلاقي براي عشاير بوده است.

حيوانات و گياهان متعلق به اين دهکده نزديک به 11 هزار سال پيش به اين منطقه آورده شده‌اند و پس از 2000 سال کاملاً‌ توسعه پيدا کردند.

مليندا زدر افزود: وجود حيواناتي جون خوک نمي‌تواند دليلي بر وجود نداشتن زندگي عشايري داشته باشد.

دکتر وندريش مسئول تيم اکتشاف گفت: آنها توانسته‌اند آثاري از اسکلت ماهي در اين منطقه را پيدا کنند و نشانه‌هايي از وجود يک تکنولوژي پيشرفته در امر ماهيگيري را در کنار رودخانه بيابند.

دانشمندان اميدوارند با تحقيق بر روي اين شواهد بفهمند که آيا ساکنين اين دهکده زندگي عشايري داشتند يا ثابت.

زدر افزود: ما هنوز هيچ شناختي از قاره آفريقا نداريم و تنها توانسته‌ايم در شمال درياي مديترانه آثاري از کشاورزي را بيابيم که توسط مهاجران دريانورد آورده شده‌اند.

M/109



انتهای پیام/

کد خبر 1386112426